Klaverhuset

København NV – En dynamisk bydel i rivende udvikling

Bo midt i et af de mest farverige og trendy kvarterer i København

Nordvest er et hyggeligt kvarter med en helt særlig urban og ung atmosfære. Det er et mangfoldigt område med et væld af specialbutikker, lækre spisesteder, kulturelle tilbud og naturen tæt på.

Tæt på alting

Matriklen –
den gamle klaverfabrik

Klaverhuset deler matrikel med den gamle klaverfabrik, som består af to industribygninger, hvor klaverfirmaet Juhl-Sørensen i dag har deres udstillinger samt klaverstudier. Bygningen blev i 2022 nomineret af Københavnerne til en bygning med sjæl. I december 2022 vurderede dommerpanelet i Byens Sjæl (www.byenssjael.kk.dk) klaverfabrikken på Brofogedvej 10, som en af deres 50 favoritter i København, kendetegnet ved at have en særlig høj æstetisk kvalitet og som eksempel på industrihistorien.

Den ældste af de to bygninger blev bygget som vaskeri, mens den anden bygning blev bygget til klaverfabrikken i 1918, og de 140 medarbejdere. Det var pianofabrikant Andreas Christensen, som med økonomisk hjælp fra sin gode ven og forfatter Martin Andersen Nexø byggede flygler og klaverer på adressen. Andreas Christensens slogan var at pianoet ikke kun skulle være en fryd for øret, men også for øjet og er især kendt for samarbejdet med Poul Henningsen omkring PH pianettet og PH flyglet.

Produktionen ophørte i starten af 1970´erne, men bygningerne har lige siden fungeret som et mødested for alle med interesse for musik og klaverer og huser udover udstillinger en lille koncertsal samt lokaler til klaverundervisning.

Tjek det ud

Nordvest byder på et hav af gode spisesteder, øl-barer, butikker og grønne oaser.

Her er et lille udpluk af steder i nærheden af Brofogedvej

Test

Nordvest har 32.000 indbyggere

Gennemsnitsalderen er 32 år

54% er singler og 46% er par eller børnefamilier

4 km til Københavns centrum

Lejlighederne er klar til indflytning d. 1. juni 2023.

Det er allerede nu muligt at reservere en bolig.

Kontakt os for nærmere information eller meld din interesse i åbent hus.

Vælg interessetype

Selector
Navn
email

Book en fremvisning

Udfyld nedestående, hvis du ønsker en fremvisning. Du skal være opmærksom på at fremvisningen først er bekræftet, når du modtager en særskilt e-mail med en bekræftelse af reservationen.